trouble with my trade post...

View previous topic View next topic Go down

trouble with my trade post...

Post by bethany on Mon Sep 07, 2009 12:50 am

hey everyone!

i have jus made a new trade post recently as some of you might have noticed, and it seems to be having trouble...
when i try and scroll down my trade post (like when i go to edit it), and try and type something else in (to make and edit) it goes straight back to the top of the post! and when i finally get to where i want to type, when i do type, every letter takes me back to the top again, so i just have totry and trustmy spelligs

am i doing something wrong? does this happen to anyone else? and how can i fix this?

thanks!

bethany
Admin Challenge Champ
Admin Challenge Champ


Back to top Go down

Re: trouble with my trade post...

Post by ~TestFurbulous~ on Mon Sep 07, 2009 1:00 am

It normal, happens with me too.

~TestFurbulous~
Helpful Bear
Helpful Bear


Back to top Go down

Re: trouble with my trade post...

Post by Mimi300 on Mon Sep 07, 2009 1:13 am

ya thats normal happen once to me ?
its no bigggie just refresh the page like go to another post then come back tot ur tarde posT ?

Mimi300
Guide Bear
Guide Bear


Back to top Go down

Re: trouble with my trade post...

Post by bethany on Mon Sep 07, 2009 1:21 am

Mimi300 wrote:ya thats normal happen once to me ?
its no bigggie just refresh the page like go to another post then come back tot ur tarde posT ?

ok, except theres no refresh button on internet explorer, well the one i use...
is there a refresh like under file or edit or view or something?

and then i go to different posts anyway and go back to my trade post, it's still the same...

is it because my trade post is sort of really long?

bethany
Admin Challenge Champ
Admin Challenge Champ


Back to top Go down

Re: trouble with my trade post...

Post by ashleyzerobear44 on Mon Sep 07, 2009 2:28 am

That happens to me too.

ashleyzerobear44
Associate Bear
Associate Bear


Back to top Go down

Re: trouble with my trade post...

Post by Test on Mon Sep 07, 2009 2:41 am

It happens with me too sometimes :[

Test
Graphic Artist


Back to top Go down

Re: trouble with my trade post...

Post by karayourock3 on Mon Sep 07, 2009 2:43 am

That has happened to me before to I think it is a glitch But I'm not sure
just try to leave it alone for a while and it might go back to normal
Hope I helped

karayourock3
Guide Bear
Guide Bear


Back to top Go down

Re: trouble with my trade post...

Post by alisonvanilla2 on Mon Sep 07, 2009 2:44 am

okay what browser are you using?? cause that can make a difference if you are using internet explorer 8 but w/ google chrome it doesn't :]

alisonvanilla2
Manager Bear
Manager Bear


Back to top Go down

Re: trouble with my trade post...

Post by musiclover13 on Wed Sep 09, 2009 6:54 am

You can press f5 to refresh the page.

musiclover13
Manager Bear
Manager Bear


Back to top Go down

Re: trouble with my trade post...

Post by Bear on Sat Sep 12, 2009 9:06 am

When I used Internet explorer this also happened to me. Try using Mozilla Firefox, I think Google Chrome or Safari would be good too

Bear
Officer


Back to top Go down

Re: trouble with my trade post...

Post by katiesweet10 on Mon Sep 14, 2009 1:28 am

Bear wrote:When I used Internet explorer this also happened to me. Try using Mozilla Firefox, I think Google Chrome or Safari would be good too
i use chrome everyday so it never happened to me

katiesweet10
Smurf Achievement Winner


Back to top Go down

Re: trouble with my trade post...

Post by Sponsored content Today at 9:09 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum