Lag?

View previous topic View next topic Go down

Lag?

Post by Daize on Thu Jun 02, 2011 3:53 am

Each time I cancel a trade, or go to a different room, the screen goes black and I have to refresh!
This is happening for the third or fourth time, after the dens were shut down.
Please help? It's really irritating D:

Daize
Guide Bear
Guide Bear


Back to top Go down

Re: Lag?

Post by AleciaAutumn10 on Thu Jun 02, 2011 3:54 am

Same here !
But mine just loads in like five minutes, so I have to wait .

AleciaAutumn10
Officer


Back to top Go down

Re: Lag?

Post by Luv on Thu Jun 02, 2011 6:08 am

Me too. I get a LOT of lag. :/

Luv
The Unbeatable


Back to top Go down

Re: Lag?

Post by JoeCyBearGuide on Thu Jun 02, 2011 9:09 am

DaisyBear3635 wrote:Each time I cancel a trade, or go to a different room, the screen goes black and I have to refresh!
This is happening for the third or fourth time, after the dens were shut down.
Please help? It's really irritating D:

I am sorry about that. We tested your account and we did not find any problem. It is working pawfectly fine!

I suggest that you clear your cache first before you try to login.

Luv wrote:Me too. I get a LOT of lag.


Please consider clearing your cache as well before you try to login.

JoeCyBearGuide
Build-A-Bearville CyBearGuide


Back to top Go down

Re: Lag?

Post by Luv on Thu Jun 02, 2011 9:35 am

I do, Joe. ^^ I use Firefox to go on BABV, and I have all browsing information set to delete every time I close Firefox, including caches. Every time I go online, I've got a fresh session.

But I do have the same problem as Daisy. Or a similar problem.
After canceling a trade (or completing a trade), I'm returned to where I was, but the screen is like, frozen. I can move around and everything, things animate...but nobody else moves. It's the exact same people that were there before I entered the trade. I have to move to an arrow on the screen and switch locations.

Also, when logging in to a den, I often get an endless loading gear. :/ I have to try logging in a few times.

All of this has only started happening to me today. It's not major hindrance, but definitely an annoyance.

Luv
The Unbeatable


Back to top Go down

Re: Lag?

Post by AleciaAutumn10 on Thu Jun 02, 2011 6:56 pm

When logging in, I also get long loading gears and it says that no servers are available or not connectable .

AleciaAutumn10
Officer


Back to top Go down

Re: Lag?

Post by JoeCyBearGuide on Fri Jun 03, 2011 8:10 am

Luv wrote:I do, Joe. ^^ I use Firefox to go on BABV, and I have all browsing information set to delete every time I close Firefox, including caches. Every time I go online, I've got a fresh session.

But I do have the same problem as Daisy. Or a similar problem.
After canceling a trade (or completing a trade), I'm returned to where I was, but the screen is like, frozen. I can move around and everything, things animate...but nobody else moves. It's the exact same people that were there before I entered the trade. I have to move to an arrow on the screen and switch locations.

Also, when logging in to a den, I often get an endless loading gear. I have to try logging in a few times.

All of this has only started happening to me today. It's not major hindrance, but definitely an annoyance.

I am sorry about this.

Since that is the case, I will need you to email vwhelp@buildabear.com so they can further check your account.

JoeCyBearGuide
Build-A-Bearville CyBearGuide


Back to top Go down

Re: Lag?

Post by Sponsored content Today at 1:02 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum